Засідання Комітету від 18.01.2017

Опубліковано 13 січня 2017, о 13:50

 Комітет 

 18 січня 2017 року відбулося чергове засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Порядком денним на розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

 1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення механізмів забезпечення завдань кримінального провадження» (реєстр. №5610), поданий народними депутатами України Паламарчуком М.П., Алєксєєвим С.О Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких інших законів України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави» (реєстр. №5442), поданий народними депутатами України Паламарчуком М.П., Королем В.М Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист» (реєстр. №5054), поданий народним депутатом України Власенком С.В. Перше читання.

У зв’язку з відсутністю суб’єкта права законодавчої ініціативи перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.

4. Про зауваження Головного юридичного управління до проекту Закону України «Про приватну детективну (розшукову) діяльність» (реєстр. №3726). Друге читання.

Повернутися до розгляду Порівняльної таблиці до проекту Закону України «Про приватну детективну (розшукову) діяльність» (реєстр. №3726).

Врахувати частково зауваження Головного юридичного управління Апарату Верховної Ради України, переглянути пропозиції та поправки до проекту та затвердити Порівняльну таблицю до проекту Закону України «Про приватну детективну (розшукову) діяльність» (реєстр. №3726).

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти заначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон.

5. Про перелік законопроектів Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності для включення до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2017 р.).

Затвердити перелік законопроектів Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності для включення до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2017р.).

6. Про проект Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на шосту сесію Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2017 р.).

Затвердити План роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на шосту сесію Верховної Ради України восьмого скликання (лютий – липень 2017 р.).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

Розглянуто законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено не головним (реєстр. №№ 5068, 5086, 5451, 5024, 4702, 4864, 4002а, 4964, 5498, 5336-1, 4171, 1178, 2122а, 4507, 3198, 5433) та ухвалено рішення рекомендувати головним Комітетам при подальшому їх опрацюванні врахувати висновки Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.



З технічних причин аудіозапис засідання Комітету від 18.01.2017 відсутній
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку