Засідання Комітету від 22.03.2017

Опубліковано 20 березня 2017, о 14:13

 Комітет 

22 березня 2017 року відбулося чергове засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Порядком денним на розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

 1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та деяких інших законів України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави» (реєстр. №5442). Друге читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні і в цілому як Закон.

2. Про доопрацьований Комітетом проект Закону «Про внесення змін до статті 201 Кримінального кодексу України щодо криміналізації контрабанди небезпечних речовин, частин вогнепальної зброї» (реєстр. № 3254-д). Друге читання.

 Рекомендувати Верховній Раді України прийняти доопрацьований Комітетом законопроект у другому читанні і в цілому як Закон.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо врегулювання окремих питань підслідності» (реєстр. №5720), поданий народними депутатами України Паламарчуком М.П., Іщенком В.О. Перше читання.

 Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання окремих питань підслідності» (реєстр. №5720-1), поданий народними депутатами України Сотник О.С., Сироїд О.І. та іншими. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні відхилити зазначений проект Закону.

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Національну поліцію» (щодо ідентифікації поліцейських)» (реєстр. №5700), поданий народними депутатами України Луценком І.В., Костенком П.П. та іншими. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Національну гвардію" (щодо ідентифікації військовослужбовців Національної гвардії України під час виконання ними завдань із охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки)» (реєстр. №5701), поданий народними депутатами України Луценком І.В., Костенком П.П. та іншими. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо підстав для здійснення кримінального провадження за нововиявленими обставинами)» (реєстр. №5219), поданий народним депутатом України Луценком І.В. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект  за основу і в цілому.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо допустимості доказів, обрання запобіжного заходу та оскарження повідомлення про підозру» (реєстр. №3722), поданий народними депутатами України Мосійчуком І.В., Денисенком А.С. та інш. Перше читання

 Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 276 Кримінального процесуального кодексу України (щодо повідомлення про підозру)» (реєстр. № 4270), поданий народними депутатами України Безбахом Я.Я., Сольваром та інш. Перше читання

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами  розгляду у першому читанні повернути зазначений проект Закону суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

10. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення порядку виклику свідків та потерпілих у кримінальному провадженні» (реєстр. №3682), поданий народним депутатом України Геращенком А.Ю. Перше читання

Перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.


 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку