Засідання комітету 15.11.2017

Опубліковано 13 листопада 2017, о 12:37

 Комітет 

15 листопада 2017 року відбулося чергове засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

1.  Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо оскарження та перегляду постанов по справах про адміністративні правопорушення» (реєстр №7016), поданий народними депутатами України Королем В.М., Паламарчуком М.П., Развадовським В.Й. Комітет головний. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

 2. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364), поданий народними депутатами України Геращенком А.Ю., Дубневичем Я.В., Діденком І.А. та іншими. Повернення до розгляду в другому читанні.

Повернутися до розгляду Порівняльної таблиці до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364).

Переглянути пропозиції та поправки до законопроекту, врахувати поправки народного депутата України Геращенка А.Ю. та затвердити порівняльну таблицю у новій редакції.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти заначений законопроект у другому читанні і в цілому як Закон.

 3.Про Проект Закону України «Про внесення змін до статті 77-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за самовільне випалювання рослинності або її залишків)» (реєстр. №6280), поданий народним депутатом України Сольваром Р.М. Комітет головний. Перше читання.

 У зв’язку з відсутністю суб’єкта права законодавчої ініціативи перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.

 4. Проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії насильству в сім'ї» (реєстр. №6652), поданий народним депутатом Бубликом Ю.В. Перше читання. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами  розгляду у першому читанні повернути зазначений проект Закону суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення порядку виклику свідків та потерпілих у кримінальному провадженні» (реєстр. №3682) поданий народним депутатом України Геращенком А.Ю. Комітет головний. Перше читання.

  У зв’язку з відсутністю суб’єкта права законодавчої ініціативи перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.

 6. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 191 Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності осіб, які займають відповідальне і особливо відповідальне становище, за вчинення корупційних злочинів)» (реєстр. №2385а), поданий народним депутатом України Заставним Р.Й. Комітет головний. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні відхилити зазначений проект Закону.

 7. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 364-1 Кримінального кодексу України (щодо посилення відповідальності за зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права)» (реєстр. №2397а), поданий народним депутатом України Заставним Р.Й. Комітет головний. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами  розгляду у першому читанні повернути зазначений проект Закону суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 8. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення дотримання прав учасників кримінального провадження та інших осіб правоохоронними органами під час здійснення досудового розслідування» (реєстр. №7275), поданий Кабінетом Міністрів України. Комітет головний. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу і в цілому як Закон України.

 9. Про проект Закону України «Про внесення зміни до розділу Х «Прикінцеві положення» Кримінального процесуального кодексу України щодо набрання чинності окремих положень» (реєстр. №7278), поданий народними депутатами України Кожем’якіним А.А., Паламарчуком М.П., Мисиком В.Ю. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу і в цілому як Закон України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку