2 вересня 2015 року відбулося чергове засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Порядком денним на розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

1. Про проект Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за злочини проти військовослужбовців Державної прикордонної служби, Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Управління державної охорони України» (реєстр. №1174).  Друге читання.

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон України.

 

 

2. Про проект Закону «Про внесення змін до Кримінального кодексу України (щодо удосконалення захисту професійної діяльності журналістів)» (реєстр. №1630).  Друге читання.

 

 Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон України.

 

 

3. Про проект Закону України «Про запобігання впливу на результати офіційних спортивних змагань корупційних правопорушень», поданий народними депутатами України Кожем’якіним А.А., Павелком А.В.              (реєстр. №2243а). Комітет головний. Перше читання.

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні прийняти за основу.

 

 

4. Про пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо встановлення відповідальності за порушення законодавства у сфері підтвердження відповідності, виготовлення, виробництва, реалізації, придбання продукції, робіт та послуг у військовій сфері» (реєстр. №1793). Комітет головний.

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти Закон в цілому з урахуванням пропозицій Президента України.

 

5. Про пропозиції Президента до Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення ролі громадянського суспільства в боротьбі з корупційними злочинами» (реєстр. №1165). Комітет головний.

 

Рекомендувати Верховній Раді України підтримати пропозицію Президента України та відхилити Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення ролі громадянського суспільства в боротьбі з корупційними злочинами». 

 

 

6.  Про пропозиції Президента до Закону «Про органи внутрішніх справ» (реєстр. №2561). Комітет головний.

 

 Рекомендувати Верховній Раді України підтримати пропозицію Президента України та відхилити Закон України «Про органи внутрішніх справ». 

 

 

7. Різне

7.1.  Про формування комісій з проведення конкурсу на зайняття посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників та заступників та комісії з проведення конкурсу на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (Організаційні питання).

 

 Рішення Комітету: Звернутися до керівників депутатських фракцій та груп з проханням надати Комітету до 14 вересня 2015 року пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії, яка буде проводити конкурс на зайняття посади керівників місцевих прокуратур, їх перших заступників, заступників та комісії з проведення конкурсу на адміністративні посади у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Пропозиції по кандидатурам надати разом із заявою особи про участь у відповідному конкурсі та автобіографією.

 

7.2. Про Звіт за підсумками роботи Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності за другу сесію Верховної Ради України восьмого скликання (лютий - липень 2015 року).

 

Рішенням Комітету затверджено Звіт за підсумками роботи Комітету за другу сесію Верховної Ради України восьмого скликання (лютий - липень 2015 року).

 

 7.3. Про перелік законопроектів Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності для включення до проекту Порядку денного третьої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2015 р. – січень 2016 р.).

 

 Рішенням Комітету затверджено перелік законопроектів Комітету для включення до проекту Порядку денного третьої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2015 р. – січень 2016 р.).

 

7.4. Про проект Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на третю сесію Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2015 р. – січень 2016 р.).

 

 Рішенням Комітету затверджено проект Плану роботи Комітету на третю сесію Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2015 р. – січень 2016 р.).

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

26 квітня 2024 09:00
24 квітня 2024 09:00
11 квітня 2024 09:00
01 квітня 2024 14:47
12 березня 2024 16:00
23 лютого 2024 17:00
16 лютого 2024 09:00
22 січня 2024 09:00
09 січня 2024 18:35
25 грудня 2023 18:30