На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звільнення Авакова А.Б. з посади Міністра внутрішніх справ України» (реєстр. №2846), поданий народними депутатами України Соболєвим Є.В., Добродомовим Д.Є., Костенком П.П. та іншими. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України проект Постанови зняти з розгляду як такий, що втратив актуальність.

Про проект Постанови Верховної Ради України «Про самоусунення Міністра внутрішніх справ України Авакова А.Б. від виконання повноважень» (реєстр. №5486), поданий народним депутатом України Капліним С.М. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду відхилити зазначений проект Постанови.

Про проект Постанови Верховної Ради України «Про звільнення Авакова А.Б. з посади Міністра внутрішніх справ України» (реєстр. №5041), поданий народними депутатами України Капліним С.М., Немировським А.В. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо прийняття чи відхилення цього проекту Постанови.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення доступу захисника до особи, яка має право на захист» (реєстр. №5054), поданий народним депутатом України Власенком С.В. Перше читання. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

5. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення правил рибальства та ведення робіт на землях водного фонду» (реєстр. №5262), поданий народними депутатами України Мушаком О.П. та іншими. Перше читання. Комітет головний.

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

6. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364), поданий народними депутатами України Геращенком А.Ю. та іншими. Перше читання. Комітет головний.

У зв’язку з відсутністю суб’єкта права законодавчої ініціативи перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.

7. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення регулювання діяльності в сфері паркування транспортних засобів» (реєстр. №5364-1), поданий народними депутатами України Сташуком В.Ф. та Ємцем Л.О. Перше читання. Комітет головний.

У зв’язку з відсутністю суб’єкта права законодавчої ініціативи перенести розгляд зазначеного питання на одне з наступних засідань Комітету.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за вчинені правопорушення у сфері інформаційної безпеки та боротьби з кіберзлочинністю», (реєстр. № 2133а), поданий народними депутатами України Кожем’якіним А.А., Бухарєвим В.В. та іншими. Повторне перше читання. Комітет головний.

На прохання Голови підкомітету з питань боротьби з організованою злочинністю Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Бухарєва В.В. розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.

9. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності за вчинені правопорушення у сфері інформаційної безпеки та боротьби з кіберзлочинністю» (реєстр. № 2133а-1), поданий народним депутатом України Мосійчуком І.В. Перше читання. Комітет головний.

На  прохання автора законопроекту н.д. Мосійчука І.В. розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.  

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

12 березня 2024 16:00
23 лютого 2024 17:00
16 лютого 2024 09:00
22 січня 2024 09:00
09 січня 2024 18:35
25 грудня 2023 18:30
08 грудня 2023 18:27
20 листопада 2023 18:20
20 жовтня 2023 14:15
16 жовтня 2023 11:54