На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

 

1. Про проект закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо вдосконалення окремих положень у зв'язку із здійсненням спеціального досудового розслідування» (реєстр. № 2164)


Розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.

2. Про проект Закону «Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя» (реєстр. № 5069)

Розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за незаконну торгівлю пальним» (реєстр. № 2515)

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон.

4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Закону України "Про Національну гвардію України" стосовно визначення суб’єкта затвердження статуту бойової служби Національної гвардії України» (реєстр.№ 4206)

        Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні відхилити зазначений проект Закону.

5. Про проект Закону «Про Статут з охорони Національною гвардією України ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання державної власності, важливих державних об'єктів та спеціальних вантажів» (реєстр. № 3947)

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

6. Про проект Закону «Про внесення змін до статті 11 Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо розблокування діяльності комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань» (реєстр. № 5117)

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

7. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального процесуального кодексу України стосовно удосконалення державної політики управління об’єктами державної і комунальної власності» (реєстр. № 4573)

           Розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.

8. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за правопорушення у сфері насінництва та розсадництва, а також у сфері додержання заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин» (реєстр. № 4541)

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

9. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності в сфері ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин» (реєстр. № 4397)

Розгляд зазначеного питання перенесено на одне з наступних засідань Комітету.

10. Про проекти законів для включення до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання:

- про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запровадження відповідальності за недотримання вимог Закону України "Про стратегічну екологічну оцінку" (реєстр. № 5160);

-  про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування (реєстр. № 5246);

-  про внесення змін до статті 16 Кодексу України про адміністративні правопорушення, щодо застосування відповідальності за вчинення правопорушень до іноземців, які користуються імунітетом (реєстр. № 5250)

- про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо підвідомчості справ, які стосуються виготовлення та пропаганди георгіївської (гвардійської) стрічки (реєстр. № 5007).

 

Рекомендувати Верховній Раді України включити до порядку денного п’ятої сесії Верховної Ради України IX скликання зазначені законопроекти.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Новини”

11 квітня 2024 09:00
01 квітня 2024 14:47
12 березня 2024 16:00
23 лютого 2024 17:00
16 лютого 2024 09:00
22 січня 2024 09:00
09 січня 2024 18:35
25 грудня 2023 18:30
08 грудня 2023 18:27
20 листопада 2023 18:20