Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

 

 

 

 

 

  31

 

 

   10     листопада   2015 р.

 

 

Головує: Голова Комітету Кожем’якін А.А.

 

Присутні члени Комітету: н.д. Паламарчук М.П., н.д. Костенко П.П., н.д. Купрій В.М., н.д. Геращенко А.Ю., н.д. Безбах Я.Я., н.д. Бухарєв В.В., н.д. Дейдей Є.С., н.д. Король В.М., н.д. Котвіцький І.О., н.д. Мацола Р.М., н.д. Развадовський В.Й., н.д. Шенцев Д.О., н.д. Яценко А.В.

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо окремих питань накладення арешту на майно з метою усунення корупційних ризиків при його застосуванні» (реєстр. №2540а). Друге читання.

2. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Цивільного кодексів України щодо вдосконалення інституту спеціальної конфіскації з метою усунення корупційних ризиків при її застосуванні» (реєстр. №2541а). Друге читання.

3. Про проект Закону України «Про внесення змін до розділу ХI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Національну поліцію» щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їхніх сімей» (реєстр. №3303), поданий народними депутатами України Паламарчуком М.П., Королем В.М., Развадовським В.Й. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

 

 

1. Про затвердження порядку денного засідання Комітету

 

І. СЛУХАЛИ: Про порядок денний засідання Комітету на 10.11.2015 року.

 

Доповів: н.д. Кожем’якін А.А.

 

УХВАЛИЛИ: Затвердити порядок денний засідання Комітету на 10.11.2015 року та переглянути порівняльні таблиці до проектів Законів реєстр. №№ 2540а, №2541а.

 

Проголосовано:               за” – одноголосно

                                        проти” – 0

                                        утрималось” -  0

 

 

2. Розгляд питань порядку денного

 

І. СЛУХАЛИ: Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо окремих питань накладення арешту на майно з метою усунення корупційних ризиків при його застосуванні» (реєстр. №2540а). Друге читання.

 

Доповів: н.д. Кожем’якін А.А.

 

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону  реєстр. № 2540а в другому читанні та в цілому, з урахуванням поправок, затверджених членами Комітету на засіданнях Комітету 04.11.2015 р. та 09.11.2015р. (протоколи засідань № 29 та № 30).

 

Проголосовано:               за” – одноголосно

                                        проти” – 0

                                        утрималось” -  0

 

 

ІІ. СЛУХАЛИ: Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Цивільного кодексів України щодо вдосконалення інституту спеціальної конфіскації з метою усунення корупційних ризиків при її застосуванні» (реєстр. №2541а). Друге читання.

 

Доповів: н.д. Кожем’якін А.А.

 

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Верховній Раді України прийняти проект Закону  реєстр. № 2541а в другому читанні та в цілому, з урахуванням поправок, затверджених членами Комітету на засіданнях Комітету 04.11.2015 р. та 09.11.2015р. (протоколи засідань № 29 та № 30).

 

Проголосовано:               за” – одноголосно

                                        проти” – 0

                                        утрималось” -  0

ІІІ. СЛУХАЛИ: Про проект Закону України «Про внесення змін до розділу ХI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про Національну поліцію» щодо забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України та членів їхніх сімей» (реєстр. №3303), поданий народними депутатами України Паламарчуком М.П., Королем В.М., Развадовським В.Й. та іншими. Комітет головний. Перше читання.

 

Доповів: н.д. Паламарчук М.П.

 

УХВАЛИЛИ: Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений проект Закону в першому читанні за основу та в цілому.

 

Проголосовано:               за” – одноголосно

                                        проти” – 0

                                        утрималось” -  0

 

 

 

Голова Комітету                                                                   А.Кожем’якін

 

 

 

Секретар Комітету                                                     А.Геращенко

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протоколи”