17 квітня 2013 року Комітет на своєму засіданні розглянув питання підготовки проекту Закону України "Про прокуратуру" (реєстр. № 0886) до другого читання

30 квітня 2013, 10:01

17 квітня 2013 року Комітет на своєму засіданні розглянув питання підготовки проекту Закону України «Про прокуратуру» (реєстр. № 0886) до другого читання та порівняльну таблицю до нього з урахуванням поправок, які надійшли.

За наслідками розгляду порівняльної таблиці Комітет затвердив зміст порівняльної таблиці у редакції, запропонованій до другого читання н.д. Кожемкіним А.А., та ухвалив рішення направити його до Генеральної прокуратури України, Міністерства юстиції та інших органів державної влади, до Національного університету "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого", Національної академії прокуратури, Академії адвокатури, Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, Харківського національного університету внутрішніх справ, інших юридичних навчальних закладів та наукових  установ, а також міжнародних організацій та інших громадських організацій для надання висновків та пропозицій.

За результатами аналізу висновків та пропозицій планується доопрацювати зміст порівняльної таблиці та винести її на обговорення на комітетських слуханнях за участі народних депутатів України, органів державної влади та правоохоронних органів, вчених, громадських організацій та міжнародних експертів.

 

Пропонуємо Вашій увазі порівняльну таблицю українською мовою та переклад тексту законопроекту англійською мовою.

 

 

Будемо вдячні за надіслані відгуки на адресу drapyatyi@gmail.com