Увага! Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності повідомляє, що слухання на тему: "Духовно-моральні цінності у правоохоронній діяльності", що були заплановані на 11 грудня 2013 року, переносяться на іншу дату.

10 грудня 2013, 14:40

Увага!

Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності повідомляє, що слухання на тему: “Духовно-моральні цінності у правоохоронній діяльності”,  що були заплановані на 11 грудня 2013 року, переносяться на іншу дату.

В ході підготовки до проведення слухань Комітет було поінформовано органами державної влади про те, що з огляду на несення особовим складом органів внутрішніх справ служби з охорони громадського порядку в межах Київського гарнізону, а також складну суспільно-політичну ситуацію в країні, прибути на слухання не мають можливості переважна більшість запрошених посадових осіб, зокрема керівництво МВС України, внутрішніх військ МВС України, Генеральної прокуратури України, підрозділів міліції особливого призначення  "Беркут" міста Києва та Київської області тощо.

За таких обставин народні депутати України – члени Комітету вважають неможливим належне з'ясування такого питання, як Духовно-моральні цінності у правоохоронній діяльності.