Член Комітету , генерал-полковник міліції Володимир Малишев зустрівся з сиротами курсантами Донецького юридичного інституту

26 грудня 2013, 10:57

Народний депутат України, генерал-полковник міліції Володимир Малишев привітав з наступаючими новорічними святами курсантів Донецького юридичного інституту з родин загиблих працівників ОВС, з категорій дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.

Володимир Малишев зацікавлено спілкувався з курсантами, розповів про значення віри у своєму житті та вручив приємні та корисні подарунки дітям-сиротам.

Майбутні правоохоронці з блиском в очах слухали народного депутата, який зазначив, що курсантам пощастило навчатися в такому гарному та серйозному виші. Наприкінці він підкреслив: «Знання усюди будуть оцінені, та все залежить від Вас».

Цього дня почесний гість навчального закладу зустрівся з керівниками факультетів, кафедр та інших структурних підрозділів.

Народний депутат України Володимир Малишев відповів кожному, хто мав до нього питання. Такі зустрічі є дуже корисними для всіх сторін, що беруть в них участь. Візит такої поважної людини – для інституту велика подія, джерело досвіду, а для курсантів, у житті яких склалися несприятливі обставини, - неабияка підтримка!