До уваги! На виконання доручення Голови Верховної Ради України, 8 квітня 2015 року о 15.00 відбудеться засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції та Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності щодо розгляду питання про стан розслідування можливих корупційних діянь урядовців

08 квітня 2015, 12:34

На виконання доручення Голови Верховної Ради України В. Гройсмана від 7.04.2015р. щодо невідкладного розгляду профільними комітетами Верховної Ради України питання щодо стану розслідування можливих корупційних діянь урядовців, 8 квітня 2015 року о 15.00 (за адресою: вул. Грушевського, 5, конференц-зал) відбудеться засідання Комітету з питань запобігання і протидії корупції та Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Під час засідання планується розглянути інформацію про стан розслідування можливих корупційних діянь урядовців та питання доцільності створення тимчасової слідчої комісії з розгляду заяв про зловживання в уряді.

Питання, що попередньо були заплановані до розгляду на засіданні Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на 8 квітня 2015р., будуть розглянуті на одному з наступних засідань Комітету.