Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності розглянуто внесений народним депутатом України Батенком Т.І. проект Постанови Верховної Ради України “Про заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів до завершення антитерористичної операції” (реєстр. № 1643 від 26.12.2014)

Комітет
04 березня 2015, 17:19

До реєстр. № 1643

від 26.12.2014.

                                                                                       

                                                                                          Верховна Рада України

Комітетом з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності розглянуто внесений народним депутатом України Батенком Т.І. проект Постанови Верховної Ради України “Про заборону проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів до завершення антитерористичної операції  (реєстр. № 1643 від 26.12.2014).

Метою зазначеного проекту як зазначено у пояснювальній записці до нього є заборона проведення заходів та видовищ з використанням піротехнічних виробів на всій території України.

Під час обговорення члени Комітету звернули увагу, що питання, які пропонується врегулювати зазначеним проектом на даний час не на часі.

З огляду на це, за результатами голосування Комітет ухвалив рішення рекомендувати Верховній Раді України проект Постанови Верховної Ради України  № 1643 відхилити.

Співдоповідачем цього проекту на засіданні Верховної Ради України визначено першого заступника Голови Комітету, народного депутата України Паламарчука М.П.

 

Голова Комітету                                                                        А.Кожем’якін