5 липня 2017 року в м.Одеса відбудеться виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Комітет
23 червня 2017, 14:46

5 липня 2017 року об 11.00 за адресою: м.Одеса, пр-кт Шевченка, 4 Одеська обласна державна адміністрація відбудеться виїзне засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, на якому відповідно до Закону України “Про комітети Верховної Ради України” в порядку контролю будуть розглянуті питання:

1. Про стан правопорядку на території Одеської області, виконання правоохоронними органами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Одеської області вимог Конституції та законів України, проблеми та шляхи їх усунення.

2. Про перелік законопроектів Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності для включення до проекту Порядку денного сьомої сесії Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2017 р. – січень 2018 р.).

3. Про проект Плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності на сьому сесію Верховної Ради України восьмого скликання (вересень 2017 р. – січень 2018 р.).

Різне