22 листопада 2017 року відбудеться Міжнародна конференція на тему: "Кримінальний процесуальний кодекс України 2012 р.: проблеми застосування та перспективи удосконалення"

Комітет
17 листопада 2017, 10:09

 22 листопада 2017 року відбудеться Міжнародна конференція на тему: "Кримінальний процесуальний кодекс України 2012 р.: проблеми застосування та перспективи удосконалення", організатором якої виступає Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності спільно з Комітетом Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя. Захід відбудеться за підтримки Консультативної місії Європейського Союзу в Україні.
Початок роботи Конференції – з 09:30 (місце проведення : Готель «President», конференц зал "Європейський" м. Київ, вул.
Госпітальна 12).
Конференція присвячена  актуальним проблемам, які виникають під час застосування окремих положень Кримінального процесуального кодексу України та  можливим способам їх вирішення.
До участі у заході запрошені народні депутати України, керівники та представники правоохоронних органів, міністерств та відомств, представники судової гілки влади, адвокати, Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, провідні вчені, міжнародні експерти, представники громадських та міжнародних організацій.

 В межах конференції відбудуться панельні дискусії, присвячені наступним темам:

 ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ 1: Підвищення ефективності досудового розслідування

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ 2: Вдосконалення процедури застосування запобіжних заходів у кримінальному провадженні

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ 3: Запровадження спрощеного порядку розслідування кримінальних правопорушень

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ 4: Особливі порядки кримінального провадження

ПАНЕЛЬНА ДИСКУСІЯ 5: Захист прав окремих категорій потерпілих від злочинів у кримінальних провадженнях