Голова Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності А. Кожем’якін бере участь у засіданні Міжпарламентської ради Україна–НАТО (UNIC), яке проходить 23-25 червня у м. Львів.

Комітет
25 червня 2019, 11:45

Засідання відбувається за участю Голови Верховної Ради України А.Парубія, Президента ПА НАТО М.Мун, спів-голів Міжпарламентської ради Україна – НАТО Р.Андрійчук та Г.Гопко, Голови Постійної делегації Верховної Ради України у ПА НАТО О.Юринець та членів делегації А.Левуса, І.Луценко, народного депутат України Б.Тарсюка, членів делегації ПА НАТО із 12 країн, Віце-прем'єр-міністра із питань європейської та євроатлантичної інтеграції України І.Климпуш-Цинцадзе, Міністра у справах ветеранів України І.Фріз, представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні, Генерального штабу Збройних сил України, Представництва НАТО в Україні та ін.

Під час головної частини засідання учасники обговорили ряд важливих питань порядку денного, зокрема питання посилення співпраці України з НАТО, стан реформування оборонного сектору України, прогрес імплементації річної національної програми та українського законодавства у сфері національної безпеки. Особливу увагу було приділено питанню гуманітарної та безпекової ситуації на сході України.

Також учасники обговорили питання інформаційної війни, стратегічних комунікацій та викликів для публічної дипломатії. Одним із важливих питань порядку денного було обговорення результатів президентських виборів в Україні, зокрема їх наслідків для внутрішньої та зовнішньої політики України.