1 липня 2020 року відбулося чергове засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Комітет
02 липня 2020, 10:20

 

На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд питань, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

  1. Про визначення представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань

 

Визначити до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань таких осіб:

 

Козлова Андрія Георгійовича

Москвич Лідію Миколаївну

Нора Василя Тимофійовича.

 

2. Про визначення представників до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі

 

Визначити до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі таких осіб:

 

        Журавльова Дмитра Володимировича

        Куца Віталія Миколайовича

        Мелешевича Андрія Анатолійовича

        Навроцького Вячеслава Олександровича

        Романюка Богдана Васильовича

        Соболя  Євгена Юрійовича

        Удалову Ларису Давидівну

 

3. Про проект Постанови «Про Звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (Федерації футболу України), головою Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Верховної Ради України восьмого скликання Павелком А.В. при вирішенні питання фінансування та реалізації бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" у 2017-2018» (реєстр. № 3484)

 

        Підтримати проект Постанови в цілому.

 

4. Про затвердження Рекомендацій спільних комітетських слухань на тему: «Перспективи розвитку, проблематика формування та функціонування інституту присяжних в Україні», що відбулися 12 лютого 2020 року.

 

        Затвердити Рекомендації спільних комітетських слухань на тему: «Перспективи розвитку, проблематика формування та функціонування інституту присяжних в Україні», що відбулися 12 лютого 2020 року.