14 липня 2021 року відбулось чергове засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності

Комітет
15 липня 2021, 09:13

 

На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

 

1.    Про заяву Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена Борисовича про відставку

 

Рекомендувати Верховній Раді України визначитись шляхом голосування щодо заяви Міністра внутрішніх справ України Авакова Арсена Борисовича про відставку.

 

 

2.    Про проекти законів України:

«Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо захисту честі та гідності працівників Національної поліції України, членів громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону та військовослужбовців» (реєстр. № 5050)

 

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні відхилити зазначений проект Закону.

 

«Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо захисту честі і гідності громадян та працівників правоохоронних органів» (реєстр. № 5050-1)

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.  

 

 

3. Про проекти законів України:

 

«Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів щодо гарантій прав українських та іноземних інвесторів» (реєстр. № 5142)

 

 «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо удосконалення діяльності з питань управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» (реєстр. № 5142-1)

 

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами  розгляду у першому читанні повернути зазначені проекти законів суб’єктам права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

4. Про план роботи Комітету на шосту сесію Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).

 

Затвердити план роботи Комітету на шосту сесію Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).

 


5. Про пропозиції Комітету до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).

 

Затвердити пропозиції Комітету до проекту Порядку денного шостої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання (вересень 2021 р. – січень 2022 р.).