Засідання Комітету 19.02.2016

Опубліковано 19 лютого 2016, о 16:48

 Секретаріат Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності 

Порядок денний

засідання Комітету з питань законодавчого

забезпечення правоохоронної діяльності

19 лютого  2016 р. о 09 год. 45 хв.

вул. Грушевського, 5 (зал пленарних засідань)

         1. Про проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо терміну набрання чинності (проект н.д. А.Кожем’якіна, н.д. М. Паламарчука) (реєстр. № 4099).

         2. Про проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо особливостей звернення в дохід держави грошових коштів, цінностей та доходів від них до ухвалення вироку суду) (проект н.д. Ю.Берези та інших народних депутатів) (реєстр. № 4057).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо невідворотності покарання осіб, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини) (проект н.д. А.Геращенка надано на заміну 05.02.2016) (реєстр. № 3196).



19 лютого 2016 року о 09 год. 45 хв. (вул. Грушевського, 5 (зал пленарних засідань) відбулося засідання Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

 

Порядком денним на розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився три законопроекти, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

         1. Про проект Закону про внесення зміни до пункту 1 розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про Державне бюро розслідувань" щодо терміну набрання чинності (проект н.д. А.Кожем’якіна, н.д. М. Паламарчука) (реєстр. № 4099)

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому прийняти за основу та в цілому як закон.

         2. Про проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо особливостей звернення в дохід держави грошових коштів, цінностей та доходів від них до ухвалення вироку суду) (проект н.д. Ю.Берези та інших народних депутатів) (реєстр. № 4057)

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому читанні  відхилити зазначений проект Закону.

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо невідворотності покарання осіб, які вчинили тяжкі та особливо тяжкі злочини) (проект н.д. А.Геращенка надано на заміну 05.02.2016) (реєстр. № 3196)

 

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому читанні повернути законопроект суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку