27 червня 2024 року відбулось позачергове засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності

Комітет
28 червня 2024, 12:43

 

На розгляд народних депутатів України – членів Комітету виносився ряд законопроектів, за результатами розгляду яких ухвалено наступні рішення:

 

1. Проект Закону про внесення зміни до частини першої статті 14 Закону України "Про оперативно-розшукову діяльність" (реєстр. № 11168)

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у другому читанні та в цілому як Закон.

 

 

2. Проект Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України, Кримінального процесуального кодексу України та інших законодавчих актів України щодо вдосконалення кримінальної відповідальності за злочини проти встановленого порядку несення або проходження військової служби під час дії воєнного стану (реєстр. № 11322)

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

 

 

3. Проект Закону про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України з метою оптимізації залучення спеціалістів під час досудового розслідування (реєстр. № 10075)

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу.

 

 

4. Проект Закону про внесення змін до статей 221 та 255 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо законодавчого врегулювання питання про притягнення осіб до адміністративної відповідальності за виготовлення та пропаганду георгіївської (гвардійської) стрічки (реєстр. № 10196)

 

 

Рекомендувати Верховній Раді України прийняти зазначений законопроект у першому читанні за основу та в цілому як Закон.